DigiDUIF

Digiduif

Bent u de brief met de activeringscode kwijt of heeft u deze niet van uw groepsleerkracht ontvangen?

Mail naar: info@debussel.nl

Communicatie tussen u en ons vinden wij van het grootste belang. Daarbij is ons doel om u zo snel en zo direct als mogelijk te informeren over de activiteiten en ontwikkelingen op en rondom onze school.

Om onze doelstelling te realiseren hebben wij de service van digiDUIF gekozen, waarmee wij in staat zijn u zowel via e-mail, SMS en Apps te bereiken. Ook biedt het ons onder andere mogelijkheden u via de schoolkalender sneller en beter inzicht te geven in de activiteiten op school. Online en realtime!

Voordelen

In het kort ontvangt u via de service van digiDUIF de volgende voordelen:

• sneller en directer contact via e-mail, SMS en push berichten via App;
  • nooit meer berichten kwijtraken door de beschikbaarheid van een online archief;
  • altijd een actueel overzicht van de activiteiten op school middels de online schoolkalender die u kunt laten synchroniseren met uw privé agenda;
  • inzicht in de actuele contactgegevens van klasgenoten voor ouders die dat willen;
  • direct kunnen inschrijven voor ouderavond;
  • naast de primair verzorgenden ook eenvoudig andere verzorgers (grootouders, buren, oppas) toevoegen.
  • onze nieuwsbrief wordt verzonden met DigiDuif.

Apps

Voor het ontvangen van informatie via digiDUIF kan ook eenvoudig gebruik worden gemaakt van de youConnect communicatie apps.
Via de youConnect apps ontvangt u altijd de laatste berichten, heeft u zicht op alle geplande activiteiten, kunt u zich inplannen voor een ouderavond en heeft u direct toegang tot de klassenlijst.
De berichten worden ook gepushed via een melding (push notificatie) waardoor de berichten direct op een tablet of smartphone worden getoond. De App kunt u vinden in de App store of Google play.

Gescheiden ouders

Op onze school zitten kinderen waarvan de ouders niet bij elkaar leven. Wij vinden het belangrijk om beide ouders goed te informeren [...lees hier verder]

Een account aanmaken

Als u nog geen account heeft, maakt u die eenmalig voor alle kinderen (en/of verschillende scholen) aan. [... lees hier verder hoe dat in zijn werk gaat]