Klasbord

Klasbord Kop

Klasbord Kinderen

Klasbord Ophalen Windows Klasbord Ophalen Android Klasbord Ophalen Apple

Geen Briejes meer! -> De volgers van een klas ontvangen een nieuw bericht direct via de Klasbord-app, via de website of via de email nieuwsbrief!

Klasbord is een veilige omgeving -> Een klas èn de berichten op Klasbord zijn voor buitenstaanders niet zichtbaar. Bij het aanmaken van een klas ontvang je een uitnodiging.

Respecteer de privacy -> Klasbord is een gesloten omgeving waar je informatie kunt delen en ouders en betrokkenen een kijkje kunt verschaffen in de keuken van de klas.

Klasbord is gratis -> Het gebruik van Klasbord is gratis. Het is een tool die voor iedereen toegankelijk is en waar je op ieder moment kan starten als leerkracht of als school

Voordelen:

• Met klasbord houd je ouders en betrokkenen op een leuke en directe manier op de hoogte van de activiteiten in de klas.
  • Klasbord is gebruiksvriendelijk en de privacy is gewaarborgd.
  • Starten kan via de app op je smartphone of tablet of via de website van klasbord.
  • Ouders, betrokkenen & leerlingen ontvangen de berichten uit de klas direct!
  • Starten is super-eenvoudig binnen 5 minuten heb je met je klas een eigen app!
  • Klasbord is helemaal gratis!