Oudervereniging (OV)

Vanaf het moment dat een kind naar de basisschool gaat, komt er naast de ouders een andere
persoon in zijn/haar leven die bijna dagelijks intensief met het kind bezig zal zijn: de leerkracht.
Wat ligt er dus meer voor de hand dan dat er een oudervereniging is die met het team van leerkrachten samenwerkt om het onderwijs aan de Bussel zo optimaal mogelijk te laten verlopen!
Daarom bundelen we onze krachten, daarom helpt de oudervereniging mee bij de voorbereiding en uitvoering van vieringen van Sinterklaasfeest, Kerstmis en Pasen, sportdagen, schoolreis en schoolkamp.

De oudervereniging wordt aangestuurd door een dagelijks bestuur, bestaande uit:

Voorzitter Penningmeester Secretaris Bestuurslid
Helaas Geen Foto Helaas Geen Foto Helaas Geen Foto Helaas Geen Foto
Kim Stolzenbach Simone Pijnenburg Nathalie Verhoeven Nienke Verhoeven

Bestuurslid Bestuurslid Bestuurslid
Helaas Geen Foto Helaas Geen Foto Helaas Geen Foto
Esther Sluijter Kim Dekkers Renée van de Sande - van Gellecom

Het dagelijks bestuur wordt bijgestaan door een aantal groepsouders, die zorg dragen voor de uitvoer van groepsactiviteiten. Samen hopen zij ook het komende schooljaar weer garant te staan voor allerlei activiteiten voor de kinderen.

Notulen:

Pdf -icoontje Notulen OV 30 januari 2017