TSO-ASSISTENT

TSO De Bussel - Tussenschools Opvang/overblijven

De registratie, administratie en declaratie van de Overblijf (TSO) doet de school met behulp van TSO-ASSISTENT, een online systeem. Na eenmalige inschrijving kunt u 24 uur per dag uw kind voor de TSO aanmelden (en net zo makkelijk weer afmelden).

Handig en veilig

Door het systeem hebben de overblijfmedewerkers zicht op belangrijke informatie als allergieën, medicatie en telefoonnummers waaronder u bereikbaar bent als nodig. De betalingen verlopen uitsluitend via de bank, zodat kinderen niet met contant geld naar school hoeven.

Regels en afspraken

Zodra u geregistreerd bent als ouder, kunt u TSO-ASSISTENT gebruiken. Bent u ingelogd dan vindt u de regels en afspraken omtrent de Overblijf.

Eenmalig registreren

Om te registreren heeft u het BRINnummer van de school nodig en een registratiecode. Deze ontvangt u in een brief bij aanmelding  of kunt u aanvragen bij de coördinatoren Kim Brent en Heidy Beerens

E-mail: TSO@debussel.nl

Telefoonnummer: 06-82087246

Na registratie van een of meerdere kinderen kiest u tenslotte uw eigen inloggegevens en kunt u overblijf reserveren.

Computer van school

Beschikt u niet over een computer of tablet met internet, dan kunt u op school gebruik maken van een computer om uw kind aan te melden voor het overblijven. U kunt bij de coördinator terecht voor nadere uitleg.