Verbeterteam

Het Verbeterteam

De Bussel staat voor drie kernwaarden nl. respect, veiligheid en vertrouwen, waarin ook u het verschil kan maken. Heeft u verbeterpunten, irritaties, ideeën die te maken hebben met de school en die om een oplossing vragen? Aarzel dan niet en meldt het bij het Verbeterteam want het zou zomaar:

“een verbetering kunnen zijn voor alle kinderen!"

Wat is het Verbeterteam?

Het Verbeterteam is een team van leerkracht en ouders die u een luisterend oor bieden voor al uw suggesties.

Wat doet het Verbeterteam?

Het Verbeterteam luistert naar uw verhaal, en bekijkt of dit punt in behandeling genomen kan worden. en legt uw verbeterpunt bij de juiste personen neer of gaat direct tot actie over.

Welke punten horen bij het Verbeterteam?

Schoolbreede punten: waarvan u vindt dat het bijdraagt aan verbetering van de leeromgeving van de kinderen.

Persoonlijke zaken: omtrent uw kind kunt u met de leerkracht bespreken.

Hoe kunt u een verbeterpunt indienen?

Tijdens de wekelijkse inloop op vrijdagochtend tussen 8:45 uur en 9:00 uur in de Bussel. U ziet de rolbanner bij de ruimte voor de deur staan, loop gerust binnen. Daar zit iemand van het Verbeterteam met een nieuwsgierig - en luisterend oor en kunt u ons persoonlijk aanspreken. Samen zetten we de stap naar de verbetering vanuit uw suggestie.

Of u stuurt direct een mail naar het Verbeterteam, verbeterteam@debussel.nl

Wat gebeurt er met uw verbeterpunt?

Wordt uw verbeterpunt, na beoordeling, als een schoolbreed verbeterpunt gezien, dan wordt het in behandeling genomen en door de desbetreffende organen opgenomen en uitgevoerd. Het Verbeterteam monitort vervolgens de voortgang en verzorgt de communicatie, plaatst het ingebrachte punt met de reactie op de site van de Bussel.

Verbeterschema

Nieuwsgierig naar de huidige stand van zaken?

Klik op onderstaande link, voor het actuele overzicht van ingediende en afgeronde verbeterpunten.

Actuele stand van zaken. Laatste update 5 juli 2017 Nieuw

Namens Het Verbeterteam

Het Verbeterteam:  Ilona Palte (Leerkracht), John Vink (ouder) en Rick Schreuder (ouder).